juwelier Alkmaar
Sieraden Alkmaar

Gouden ringen, oorbellen, kettingen, diamanten en sieraden bij uw juwelier in Alkmaar. Op sieraden juwelier vind u een overzicht van de betere juweliers en sieraden. Geniet van de meest indrukwekkende zilveren ringen, armbanden, bedels, diamanten en edelstenen.

De sieraden van de juwelier Alkmaar staan altijd goed!


Sieraden: vw bus met emaille en zirkonia

Ti sento petite zilveren ring met zirkonia maat

Edelstalen ring met diamant

Sieraden: sobe met diamant

Flexit venidme karaats rosgouden armband met diama

Sieraden: letter n

Classico ring met agaat en zirkonia

Mooie merken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Zinzi, Six, Boccia, Diesel, Esprit, Police, Ti Sento, Tov en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Alkmaar te verkrijgen.

Juwelier - wat is het?

De juwelier is een handelaar van juwelen. Hoewel het vaak wordt gedacht, is een juwelier niet de maker van sieraden, maar uitsluitend verkoper ervan. Soms wordt het beroep van juwelier evenwel gecombineerd met edelsmid. De edelsmid is de degene die de sieraden vervaardigt.

Juwelier voor regio Alkmaar

De meeste juweliers in Alkmaar verzorgen sieraden voor klanten in Alkmaar en Oudorp.

Gelegenheden om sieraden te geven

Sieraden worden vaak als cadeau aangeboden. Bekende gelegenheden om een ring te geven zijn o.a. een verloving, huwelijk of bevestiging van een vriendschap.

De verlovingsring wordt gegeven bij een huwelijksaanzoek. Bij een huwelijksfeest zijn altijd trouwringen, die worden uitgewisseld bij het huwelijk. Een ring wordt vaak gezien als symbool voor de eeuwigheid.

Een ander speciaal soort sieraad is de zegelring. De zegelring werd vroeger gebruikt voor het verzegelen van brieven. De zegelring wordt vaak cadeau gedaan voor de 21-ste verjaardag.

Juweliers in Alkmaar en omgeving

Juweliers in Alkmaar en omgeving:

 • Alexander Edelmetaal
  Koorstraat 14 - Alkmaar
 • Aram's Goudinkoop
  Ridderstraat 14/A - Alkmaar
 • Bundok Jewellery
  Johanna Westerdijk erf 31 - Heerhugowaard
 • Chilima
  Kikkertstraat 56 - De Cocksdorp
 • De Staffelei
  Makado Centrum 86 - Schagen
 • Goudschakel Juwelier
  Kroonpassage 22 - Den Helder
 • Goudwisselkantoor
  Kanaalkade 24 - Alkmaar
 • Ibink Juweliers-Diamantairs-Taxateurs
  Laat 187 - Alkmaar
 • Juwelier IJdo Ed
  Dorpsstraat 598 - Noord-Scharwoude
 • Kee Simone
  Baetenburg 46 - Heiloo


Juwelier Alkmaar en sieraden in het nieuws uit Alkmaar

Juwelier Amstelveen zette overval mogelijk in scène
De gearresteerde juwelier , telg van de familie die het diamantbedrijf al sinds 1904 uitbaat, leek kort na de overval op 9 november vooral slachtoffer van een heel ernstig misdrijf: hij zou onderweg naar huis door een man op straat zijn gemaand te stoppen.
bron: www.ad.nl
11e Zomermarkt Hospice Alkmaar voor financieel steuntje
Op zaterdag 26 augustus organiseert Hospice Alkmaar haar elfde jaarlijkse Zomermarkt. Er zullen tussen de 26 en 50 kramen staan op het plein voor het gebouw aan de Blanckerhofweg 13. De opbrengst komt geheel ten goede aan de gasten en naasten  ...
bron: www.alkmaarcentraal.nl
Ranzijn tuin & dier start Ranzijn Dierenuitvaart in Amsterdam en Alkmaar
ALKMAAR /AMSTERDAM - Ranzijn tuin & dier start in de vestigingen Alkmaar en Amsterdam met Ranzijn Dierenuitvaart. De dienstverlening bestaat uit de volledige verzorging van de crematie van huisdieren. Daarnaast wordt er voorzien in urnen, sieraden   ...
bron: www.langedijkerdagblad.nl
Dave Roelvink schuldig aan heling van gestolen spullen
uitspraakDave Roelvink (22) is door de rechtbank in Alkmaar vrijgesproken van diefstal van sieraden uit een woning. Hij is wel schuldig bevonden aan heling van nephorloges en andere gestolen kostbaarheden. Volgens de rechter had hij de gestolen  ...
bron: www.ad.nl
Bric & Brac rommel- en curiosamarkt in Stompetoren
Denk aan antiek, verzamelstukken, vintage, servieswerk, sieraden , meubeltjes en glas- en aardewerk, maar ook textiel, tassen, boeken en allerlei andere snuisterijen. De koffie staat ook klaar. De rommel- en curiosamarkt duurt van 09.30 tot 15.00 uur en ...
bron: www.alkmaarcentraal.nl
Vind een juwelier in uw regio