juwelier Assen
Juwelier Assen

Juwelen, armbanden, bedels, diamanten, diamanten en sieraden bij uw juwelier. Hieronder staat een overzicht van de betere juweliers en sieraden. Geniet van de mooiste ringen, oorbellen, kettingen en edelstenen.

De sieraden van de juwelier Assen staan altijd goed!


Brons vergulde armband

Oorbellen: oorhangers met zirkonia

Sieraden: initial mm

Sieraden: case cover wit kalfs leder voor mm h

Thomas sabo bedelarmband met kwarts

Sieraden: elephant

Sieraden: glam soul

Mooie sieradenmerken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Six, Breil, DKNY, Esprit, Police, SuperTrash, Tov en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Assen te verkrijgen.

Populaire sieraden

Veel gedragen sieraden zijn ringen, armbanden, colliers, diamanten, tiara of diadeem en luxe horloges. De sieraden zijn meestal gesmeed van een edelmetaal zoals (wit)goud of zilver en uitgevoerd met (half-)edelstenen en diamanten of kristal.

Juwelier voor regio Assen

De meeste juweliers in Assen verzorgen sieraden voor klanten in Assen en Loon.

Origineel cadeau

Sieraden worden vaak als cadeau aangeboden. Bekende gelegenheden om een sieraad te geven zijn o.a. een verloving, huwelijk of bevestiging van een vriendschap.

Bij een huwelijksfeest zijn altijd trouwringen, die worden uitgewisseld bij het huwelijk. Een ring wordt vaak gezien als symbool voor de eeuwigheid vanwege de cirkelvorm.

Een ander speciaal soort sieraad is de zegelring. Een zegelring wordt meestal uitgevoerd met een gravure van het familiewapen van een familie. De zegelring wordt vaak cadeau gegeven voor de 21-ste verjaardag.

 

Juwelier Assen en sieraden in het nieuws uit Assen

Familie uit Assen doet oproep aan dief: 'Breng de trouwringen terug'
   Dagblad van het Noorden Je hebt spullen meegenomen waar je geen prijskaartje aan kunt hangen'', schrijft Astrid Weidgraaf op Facebook. In de nacht van dinsdag 30 april op woensdag ...
bron: www.dvhn.nl
Crossmotor bij wasstraat in Assen gestolen
   Assen Stad In de nacht van zondag op maandag is bij de wasboxen van Autobedrijf Van Veen een crossmotor gestolen. Dat laat Sander Martens op facebook weten.
bron: www.assenstad.nl
Klaas Oosterhof: van profvoetballer naar rebelse pionier (en juwelier)
   Dagblad van het Noorden Klaas Oosterhof stopte op zijn 23ste als profvoetballer bij SC Heerenveen, omdat hij zo snel mogelijk miljonair wilde worden. Dit is het verhaal van een ...
bron: www.dvhn.nl
Inbraak bij juwelier in Emmen
   RTV Drenthe Bij een juwelier in de Dalipassage in Emmen is vanochtend ingebroken. Er zijn diverse sieraden gestolen.
bron: www.rtvdrenthe.nl
​Ontwerpster Ingeborg Vinx steekt oude sieraden in nieuw jasje bij Juwelier Verhaagen in Assen
   Assercourant.nl Assen - Juwelier Verhaagen in Assen heeft zaterdag 4 mei opnieuw Ingeborg Vinx in huis. Deze sieradenontwerpster is de hele dag aanwezig en ...
bron: assercourant.nl
Vind een juwelier in uw regio