juwelier Breda
Juwelier in Breda

Gouden ringen, armbanden, kettingen, horloges, diamanten, diamanten en sieraden bij uw juwelier. Hieronder is een overzicht van de betere juweliers. Geniet van de mooiste gouden ringen, armbanden, colliers, diamanten en edelstenen.

De sieraden van de juwelier Breda - de mooiste van Nederland!


Sieraden: band genuine python blauw mm

Sieraden: letter i

Burghley violet lederen armband

Sieraden: special addition hanger met witte zirkon

Michelle oorsieraden

Sieraden: zwart gordeldier

Sieraden: master collection gmt mm

Wat is een juwelier?

Een juwelier is een verhandelaar van juwelen. In tegenstelling tot een algemene veronderstelling, is een juwelier zelden de maker van sieraden, maar uitsluitend verkoper. Soms wordt het beroep van juwelier evenwel gecombineerd met edelsmid. De goudsmid is de degene die de sieraden maakt.

Sieraden Breda

De juwelier in Breda verzorgt mooie sieraden voor klanten in Breda en omgeving. Er zijn sieraden van bekende merken uit voorraad, maar u kunt ook een uniek sieraad op maat laten maken door de goudsmid.

Juwelier voor regio Breda

De meeste juweliers in Breda verzorgen sieraden voor klanten in Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout.

Bekende sieradenmerken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Zinzi, Six, Armani, Danish Design, Diesel, Fossil, SuperTrash en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Breda te verkrijgen.

Juweliers in Breda en omgeving

Juweliers in Breda en omgeving:

  • Goudwisselkantoor
    Sophiastraat 11 - Breda


Juwelier Breda en sieraden in het nieuws uit Breda

Vier dingen die u moet weten op zaterdag 17 januari
De andere wedstrijden vandaag zijn: PEC Zwolle-NAC Breda , ADO Den Haag-SC Cambuur en AZ-FC Dordrecht. Zie ook: Tweede helft eredivisie: 'PSV wordt kampioen, Vitesse verrast. En: Stand en volledig programma Eredivisie | Updates transfermarkt.
bron: www.nu.nl
Breda - Woninginbrekers nemen auto's mee in Zundert en Chaam
Er zijn sieraden en parfums gestolen. Breda en Raamsdonksveer In Breda werd donderdagavond een inbraak gemeld aan de Blokmoeren. De dieven hadden een klepraam van de woonkamer geforceerd. Er is een TV gestolen. Bij een woning aan de Oude  ...
bron: www.alarmeringen.nl
Rotterdammer aangehouden om ramkraak met vorkheftruck
Op 20 november ramden twee mannen met behulp van een heftruck de pui van de juwelier . De mannen sloegen rond 10.30 uur hun slag ten overstaan van het winkelend publiek. Nadat de mannen sieraden uit de etalage hadden gehaald, gingen ze er op  ...
bron: www.nu.nl
Bureau Brabant: Baby valt bij brute woningoverval en oudere vrouw krijgt ...
EINDHOVEN - Een onbekende man heeft op vrijdagavond 9 januari een ouder echtpaar aan de Zellerstraat in Tilburg bruut overvallen. De dader sloeg de 69-jarige vrouw met de kolf van zijn geweer. Het bloed liep in een straal langs haar hoofd, maar daar  ...
bron: www.omroepbrabant.nl
Vind een juwelier in uw regio