juwelier Delft
Juwelier Delft

Juwelen, oorbellen, colliers, diamanten, diamanten en sieraden bij uw juwelier in Delft. Hier vind u een overzicht van de betere juweliers. Geniet van de meest indrukwekkende gouden en zilveren ringen, armbanden, colliers, horloges, diamanten en edelstenen.

De sieraden van de juwelier Delft - de mooiste van Nederland!


Sieraden: case cover paars siliconen voor horloge

Sieraden: canteen style horloge met zirkonia mm

Oorbellen: geelgouden oorstekers mm

Classico ring met smaragdgroene kwarts en zirkonia

Sieraden: geluidsgolf

Zilveren zilver vergulde ring crown , mm

Sieraden: zilveren bedel met zirkonia cosmic stars

Bekende sieraden

Bekende juwelen zijn gouden ringen, oorbellen, colliers, diamanten en luxe horloges. De sieraden zijn meestal gesmeed van een edelmetaal zoals goud of zilver en versierd met (half-)edelstenen en diamanten.

Wat is een juwelier?

Een juwelier is een verhandelaar van sieraden en juwelen. Hoewel het vaak wordt gedacht, is een juwelier niet de maker van sieraden, maar uitsluitend verkoper. De goudsmid is de degene die de sieraden vervaardigt.

Speciale sieraden

Sieraden worden vaak als kado aangeboden. Bekende gelegenheden om een sieraad te geven zijn o.a. een verloving, huwelijk of bevestiging van een vriendschap.

De verlovingsring wordt gegeven bij een huwelijksaanzoek. Bij een huwelijksfeest zijn altijd trouwringen, die worden uitgewisseld bij het huwelijk.

Een ander speciaal soort sieraad is de zegelring. De zegelring werd vroeger gebruikt voor het verzegelen van brieven. De zegelring wordt vaak cadeau gedaan voor de 21-ste verjaardag.

 

Juwelier Delft en sieraden in het nieuws uit Delft

Hagenaars moeten jaar de cel in voor overval op juwelier
De overvalpoging duurde amper een minuut, maar de Hagenaars Romario K. (24), Abdirazak S. (21) en Oreza (19) zijn nu toch één jaar van hun leven kwijt. Op 8 juli probeerden ze juwelierszaak Ros en Zoon in Den Haag binnen te dringen, maar dankzij  ...
bron: www.ad.nl
Afspraken over overdracht begeleiding statushouders
Melissa Jansen, directeur van Participe Delft : ,,Daarnaast hebben we de afgelopen maanden benut om Sliedrecht op alle fronten te leren kennen. We zien uit naar een goede samenwerking met de gemeente, andere organisaties en vrijwilligers. Vrijwilligers  ...
bron: hetkompassliedrecht.nl
Juwelier Lucardi opent vestiging aan Bakkerstraat
Alphen · Amersfoort · Amsterdam · Apeldoorn · Arnhem · Bergen op Zoom · Breda · Delft · Den Bosch · Den Haag · Dordrecht · Eindhoven · Enschede · Gouda · Groene Hart · Hengelo · Hoeksche Waard · Nijmegen · Rivierenland · Roosendaal · Rotterdam  ...
bron: www.ad.nl
Moeder ten einde raad bevallingsfoto s gestolen bij inbraak
DELFT - Irene van der Kaaij-Ririhena is ten einde raad. Het fototoestel en de computer met de foto's van de bevalling van haar dochter zijn gestolen. Wie kan helpen ze terug te vinden? Ze schrijft: Afgelopen vrijdag 2 december is er bij ons thuis ...
bron: www.delftsepost.nl
'Er schuilt ook schoonheid in kopieergedrag'
„Ik wilde me verder verdiepen in hedendaagse sieraden . ...
bron: www.nrc.nl
Vind een juwelier in uw regio