juwelier Helmond
Sieraden Helmond

Juwelen, armbanden, colliers, horloges, diamanten en sieraden bij uw juwelier in Helmond. Op sieraden juwelier is een lijst van de betere juweliers en sieraden in Helmond. Geniet van de meest indrukwekkende ringen, armbanden, bedels, diamanten en edelstenen.

De sieraden van de juwelier Helmond - indrukwekkend en stralend


Sieraden: airman chrono met uur weergave

Sieraden: classic dream lady

Ketting: lengtecollier koper lederen cm

Oorbellen: zilveren oorhangers poppy mother of pea

Sieraden: classic cup

Gouden sieraden: edelstalen element met geelgoud

Sieraden: gw g classic gravity defier

Speciale sieraden

Sieraden worden vaak als cadeau aangeboden bij een bijzondere gelegenheid. Bekende gelegenheden om een ring te geven zijn o.a. een verloving, huwelijk of bevestiging van een vriendschap.

Bij een huwelijksfeest zijn altijd trouwringen, die worden uitgewisseld bij het huwelijk. Een ring wordt vaak gezien als symbool voor de eeuwigheid. Het ultieme liefdessymbool.

Een ander speciaal soort sieraad is de zegelring. De zegelring werd vroeger gebruikt voor het verzegelen van brieven. Een zegelring wordt meestal uitgevoerd met een gravure van het familiewapen van een familie. De zegelring wordt vaak cadeau gedaan voor de 21-ste verjaardag.

Populaire sieradenmerken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Six, Armani, Breil, DKNY, Esprit, Fossil, Police, SuperTrash, Tov en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Helmond te verkrijgen.

Juwelier voor regio Helmond

De meeste juweliers in Helmond verzorgen sieraden voor klanten in Stiphout.

De juwelier

Een juwelier is een verhandelaar van sieraden en juwelen. Hoewel het vaak wordt gedacht, is een juwelier zelden de maker van sieraden. Soms wordt het beroep van juwelier evenwel gecombineerd met edelsmid. De edelsmid vervaardigt de sieraden.

Juweliers in Helmond en omgeving

Juweliers in Helmond en omgeving:

  • Ferdinand Sanders Juweliers


Juwelier Helmond en sieraden in het nieuws uit Helmond

Drie woninginbraken op rij in Helmond
In een woning aan de Bachlaan werd aan de achterkant een raam opengebroken. Bij die inbraak zijn onder meer sieraden buitgemaakt. Van een huis aan de Zoete Kers werd op de eerste verdieping een ruit ingetikt. Ook daar werden sieraden weggenomen.
bron: www.ed.nl
Roda JC met Rosheuvel tegen MVV
Roda JC kan in de beslissende play-offwedstrijden tegen MVV beschikken over Mikhail Rosheuvel. De aanvaller van de Limburgse voetbalclub kreeg zondag in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport een rode kaart. De aanklager betaald voetbal besloot  ...
bron: www.dvhn.nl
Sieraden van Brouwhuisse fietsbanden op Boerenmèrt in Helmond
Het is geen lokaal gebakken 'Kloostereindbrood' (dé culinaire specialiteit van Brouwhuis) dat ze aan de voorbijgangers verkoopt, maar wel sieraden met een plaatselijk tintje. Een fors deel van de productieketen van de snuisterijen is zelfs tot de ...
bron: www.ed.nl
Kunst in Uitvoering in Eersel
Schilders, beeldhouwers, tekenaars en een ontwerpster van sieraden . Er is ook een karikaturist aanwezig. ... 8 juli EINDHOVEN/ HELMOND - Zo lang mogelijk thuis wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis en verzorgingshuizen. Dat is het parool in de  ...
bron: www.ed.nl
Gewapende overval op juwelier Van den Aker in Helmond
HELMOND - Juwelier Van den Aker in Helmond is zaterdagmiddag rond half vier overvallen. In totaal waren vier jongens bij de overval betrokken. De buit is nog onbekend. "Alles is kort en klein geslagen, maar gelukkig is iedereen ongedeerd", vertelt  ...
bron: www.omroepbrabant.nl
Vind een juwelier in uw regio