juwelier Oss
Juwelier in Oss

Gouden ringen, oorbellen, kettingen, diamanten en sieraden bij uw juwelier in Oss. Op sieraden juwelier staat een overzicht van de betere juweliers en sieraden. Geniet van de meest indrukwekkende ringen, oorbellen, colliers, horloges, diamanten en edelstenen.

De juwelen van de juwelier Oss - indrukwekkend en stralend


Sieraden: paarse zirkonia

Zilveren sieraden: dji dji zilver vergulde munt go

Sieraden: ck graceful

Ring met witte zirkonia

Ring met witte zirkonia

Zilveren zilver vergulde armband vintage

Sieraden: ds podium square

Juwelier - wat is het?

Een juwelier is een verhandelaar van juwelen. In tegenstelling tot een algemene veronderstelling, is een juwelier niet altijd de maker van sieraden. De goudsmid vervaardigt de sieraden.

Sieraden Oss

De juwelier in Oss verzorgt prachtige sieraden voor klanten in Oss en omgeving. Er zijn sieraden uit voorraad, maar u kunt ook een uniek sieraad laten vervaardigen door de edelsmid.

Gelegenheden om sieraden te geven

Sieraden worden vaak als cadeau gegeven. Bekende gelegenheden om een sieraad te geven zijn o.a. een verloving, huwelijk of bevestiging van een vriendschap.

De verlovingsring wordt gegeven bij een huwelijksaanzoek. Bij een huwelijksfeest zijn altijd trouwringen, die worden uitgewisseld bij het huwelijk.

 

Juwelier Oss en sieraden in het nieuws uit Oss

Ans Markus te gast op kunstbeurs in Lithoijen
Schilderijen, bronzen en keramische beelden, maar ook glaskunst, foto's en sieraden . De meeste kunstenaars zijn zelf ook van de partij. Een apart onderdeel is het thema Andere Werelden. In dat kader tonen kunstenaars met Korsakov hun creaties.
bron: www.bd.nl
Politie brengt rovershol Oss in beeld
22 juni OSS - Ze weet dat dé funkband uit de jaren tachtig van de vorige eeuw met een hele trits aan hits naar 'haar' Groene Engel komt. Dat Marjolein Kooijman als concertprogrammeur Level 42 überhaupt wist te boeken, was het resultaat van een ...
bron: www.bd.nl
Vijf innovatieve winkels erbij in Oss
Bij bierwinkel De Bierhoeder ligt de focus op speciaalbieren uit diverse landen. Pavo Styling van Anouk Böhmer moet een winkel worden waar spullen een tweede leven krijgen. Loesalike is gespecialiseerd in sieraden , terwijl De Mozaïektafel een plan is ...
bron: www.bd.nl
Winkelnieuws: Goudsmeden openen atelier in Osse centrum
Maar het is niet de bedoeling dat de goudsmeden verward worden met een juwelier . ,,Wij zijn vooral een atelier waar mensen mogen komen kijken wat wij doen. We willen het vooral heel erg open houden, we hebben ook niet veel sieraden liggen omdat we  ...
bron: www.bd.nl
Opticien/juwelier Frank Verbeek: 20 jaar gezichtsbepalend in Zeeland
ZEELAND – Het is deze maand precies twintig jaar geleden dat opticien/ juwelier Frank Verbeek zich vestigde in Zeeland. De speciaalzaak aan de Kerkstraat 19b viert het bereiken van deze bijzondere mijlpaal tien weken lang met twintig procent korting op  ...
bron: www.arenalokaal.nl
Vind een juwelier in uw regio