juwelier Rotterdam
Juwelier in Rotterdam

Ringen, oorbellen, bedels, horloges, diamanten en sieraden bij uw juwelier in Rotterdam. Op deze pagina vind u een lijst van de beste juweliers en sieraden. Geniet van de mooiste ringen, oorbellen, kettingen, horloges, diamanten en edelstenen.

De juwelen van de juwelier Rotterdam laten je stralen!


Sieraden: hart

Sieraden: zee egel

Sieraden: slimline mini

Gouden sieraden: stop borstkanker bedel goud met r

Zilveren ring

Sandra ring mm

Sieraden: classic r

Speciale sieraden

Sieraden worden vaak als kado gegeven. Bekende gelegenheden om een ring te geven zijn o.a. een verloving, huwelijk of bevestiging van een vriendschap.

Bij een huwelijksfeest zijn altijd trouwringen, die worden uitgewisseld bij het huwelijk. Een ring wordt vaak gezien als symbool voor de eeuwigheid. Het ultieme liefdessymbool.

Een ander speciaal soort sieraad is de zegelring. De zegelring werd vroeger gebruikt voor het verzegelen van brieven. De zegelring wordt vaak cadeau gegeven voor de eenentwintigste verjaardag.

Mooie sieradenmerken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Zinzi, Six, Danish Design, Diesel, DKNY, Esprit, Fossil, Guess, Tov en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Rotterdam te verkrijgen.

Sieraden Rotterdam

De juwelier in Rotterdam verzorgt prachtige sieraden van hoge kwaliteit voor liefhebbers in Rotterdam en omgeving. Er zijn sieraden van bekende merken uit voorraad, maar u kunt ook een uniek sieraad op maat laten vervaardigen door de edelsmid.

Juweliers in Rotterdam en omgeving

Juweliers in Rotterdam en omgeving:

 • De Gouden Kroon
  West-Kruiskade 89 - Rotterdam
 • De Knecht Peter
  Bierens de Haanweg 16 - Rotterdam
 • De Smidse Edelsmederij
  Koestraat 118 - Schoonhoven
 • De Vaal Juwelier
  Hoofdstraat 46 - Bergambacht
 • Diamond Trading
  West-Kruiskade 23/B - Rotterdam
 • Does Juwelier
  Koninginneweg 4 - Boskoop
 • Duhen Goudsmid-Juwelier A
  Lopikerstraat 36 - Schoonhoven
 • Eldorado Juweliers BV
  West-Kruiskade 81 - Rotterdam
 • Excellent Juwelier
  Vlietlaan 14 - Rotterdam
 • Galerie PUUR
  Botersloot 50/A - Rotterdam


Juwelier Rotterdam en sieraden in het nieuws uit Rotterdam

Tik op vingers voor Franciscus Vlietland
Franciscus Vlietland heeft van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) een tik op de vingers gekregen, omdat de regels om infecties te voorkomen niet goed worden nageleefd. Zo liepen twee medewerkers van het Schiedamse ziekenhuis bij een bezoek  ...
bron: www.ad.nl
Geld, drugs en automatische wapens in Rotterdams huis
... Lamsrustlaan in Rotterdam -Hillegersberg. Speurwerk in een berg papieren leidde tot de inbeslagname van het pand, dat een waarde heeft van 850.000 euro. Wat precies de reden is voor de inbeslagname van de woning is niet bekend. Ook sieraden , luxe  ...
bron: www.ad.nl
Swan Market opent winkel in Witte de Withstraat
Ruim 300 vierkante meter gevuld met producten van Nederlandse bodem: van zelfgemaakte sieraden en leren tassen tot zonnebrillen en Amerikaanse take-away broodjes en milkshakes van Per's Deli (bekend van de hamburgers van de Tiki Bar). Ook alle  ...
bron: www.ad.nl
Schade ramkraak juwelier groter dan de buit
UpdateBij een juwelier op de Vuurplaat in Rotterdam -Zuid is afgelopen nacht bij een ramkraak een hoeveelheid sieraden gestolen. Rond 4.00 uur werd met een auto de ... Eigenaar Basim Bozkus (40) had Atelier Juwelier , zoals de winkel heet, per 1 januari ...
bron: www.ad.nl
Vind een juwelier in uw regio