juwelier Sittard-Geleen
Sieraden Sittard-Geleen

Gouden ringen, oorbellen, colliers, diamanten en sieraden bij uw juwelier in Sittard-Geleen. Op sieraden juwelier is een overzicht van de betere juweliers en sieraden. Geniet van de meest indrukwekkende zilveren ringen, oorbellen, bedels, horloges, diamanten, diamanten en edelstenen.

De sieraden van de juwelier Sittard-Geleen - de mooiste van Nederland!


Bedelarmband met zilveren sluiting

Gouden miss spring armband little anchor geelgoud

Gouden miss spring armband tiny anchor geelgoud cm

Gouden armband rome klaver geelgoud

Zilveren sieraden: munt shiny zilver del mundo new

Sieraden: jazzmaster cushion auto

Sieraden: thomas sabo sweet diamond hanger

Juwelier - wat is het?

Een juwelier is een verhandelaar van juwelen. Hoewel het vaak wordt gedacht, is een juwelier zelden de maker van sieraden. De edelsmid is de degene die de sieraden maakt.

Sieraad cadeau

Sieraden worden vaak als cadeau gegeven bij een bijzondere gelegenheid. Bekende gelegenheden om een sieraad te geven zijn o.a. een verloving, huwelijk of bevestiging van een vriendschap.

Bij een huwelijksfeest zijn altijd trouwringen, die worden uitgewisseld bij het huwelijk. Een ring wordt vaak gezien als symbool voor de eeuwigheid. Het ultieme liefdessymbool.

Juwelier voor regio Sittard-Geleen

De meeste juweliers in Sittard-Geleen verzorgen sieraden voor klanten in Born, Geleen, Guttecoven, Munstergeleen en Sittard.

Populaire merken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Zinzi, Six, Armani, Boccia, Breil, Danish Design, Diesel, Esprit, Fossil, Police, SuperTrash en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Sittard-Geleen te verkrijgen.

 

Juwelier Sittard-Geleen en sieraden in het nieuws uit Sittard-Geleen

Politie grijpt in na mishandeling in uitgaansgebied
VENLO - De politie heeft zondagmorgen drie aanhoudingen verricht nadat er op de Parade een mishandeling plaatsvond. Na de mishandeling werd het onrustig en kwamen agenten in het gedrang. Meerdere politiepatrouilles hebben de openbare orde  ...
bron: www.limburgsecourant.nl
Sieraden buitgemaakt bij woningoverval
VENLO - De politie onderzoekt een gewapende overval op een woning aan de Veldenseweg. Niemand raakte gewond. Rond 4.15 uur werd de politie gealarmeerd. Er is sprake van meerdere daders die de bewoners hebben bedreigd. De gewapende  ...
bron: www.limburgsecourant.nl
Sittard hat eine neue Straße voller Millionäre
Die Hälfte der diesmal ausgeschütteten 43,9 Millionen Euro ging 2015 in die Doppelstadt Sittard-Geleen in Höhe der Gemeinde Selfkant. Den höchsten Einzelgewinn in Höhe von 3,1 Millionen erzielte eine Familie mit zwei Kindern. Sie muss davon 29  ...
bron: www.aachener-zeitung.de
Ironman triatlon ook in 2016 en 2017 naar Maastricht - 1Limburg
De gemeente Maastricht en de provincie dragen elk een ton bij. De gemeente Sittard-Geleen betaalt zo'n 40.000 euro. Naar verwachting zal de triatlon tien miljoen euro voor de regio opleveren. Kwalificatie De Ironman in Maastricht is de twaalfde in Europa.
bron: www.1limburg.nl
Vind een juwelier in uw regio