juwelier Spijkenisse
Juwelier Spijkenisse

Juwelen, armbanden, colliers, horloges en sieraden bij uw juwelier in Spijkenisse. Hier is een overzicht van de betere juweliers. Geniet van de meest indrukwekkende ringen, oorbellen, bedels, diamanten en edelstenen.

De sieraden van de juwelier Spijkenisse - indrukwekkend en stralend


Sieraden: jazzmaster maestro met valjoux uurwerk

Sieraden: turquoise lederen riem met luxe gesp

Sieraden: ck color available from may

Sieraden: hanger met witte zirkonia

Sieraden: maagd

Milano due karaats witgouden ring met groene ameth

Sieraden: swarovski libre peach medium

Mooie merken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Zinzi, Six, Armani, Breil, Diesel, Fossil, Police, SuperTrash, Tov en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Spijkenisse te verkrijgen.

Juwelier - wat is het?

Een juwelier is een handelaar van sieraden en juwelen. In tegenstelling tot een algemene aanname, is een juwelier niet de maker van sieraden, maar uitsluitend verkoper ervan. De goudsmid smeedt de sieraden.

Speciale gelegenheden

Sieraden worden vaak als kado gegeven. Bekende gelegenheden om een ring te geven zijn o.a. een verloving, huwelijk of bevestiging van een vriendschap.

Bij een huwelijksfeest zijn altijd trouwringen, die worden uitgewisseld bij het huwelijk.

 

Juwelier Spijkenisse en sieraden in het nieuws uit Spijkenisse

Juwelier zette miljoenenoverval mogelijk in scène
Een vijftigjarige juwelenhandelaar die was overvallen en gegijzeld in zijn eigen bedrijf in Amstelveen, heeft dit mogelijk in scène gezet. Hij zou zo de verzekering hebben willen oplichten. De buit was verzekerd en had een waarde van enkele miljoenen.
bron: www.ad.nl
Lentemarkt voor flora & fauna bij de Akkerhof
Spijkenisse - Komende zaterdag 13 mei komt de Nissewaard extra in de voorjaarssfeer. Dan is namelijk op en rond het winkelplein aan de voet van het metrostation De Akkerhof een hele leuke gezellige ... Zo zijn onder andere dameskleding, lederwaren ...
bron: nissewaard.debotlek.nl
Ruit van juwelier ingeslagen bij poging diefstal juwelen Paul Krugerplein Den ...
Op klaarlichte dag werd werd met bruut geweld ingeslagen op een raam van de juwelier . De juwier trachtte nog zijn rolluiken te sluiten. Ondanks deze actie liep de pui forse schade op. De jongeren zijn weggevlucht op twee scooters zonder kentekenplaten.
bron: nieuwsopbeeld.nl
Dolblije Trijntje ziet gestolen trouwring op Facebook staan
Het sieraad was uit hun huis in Spijkenisse gestolen. Tim van Hengel 01-12-16, 09:00 ... De ring stond tussen een reeks foto's van munten, sieraden en dure horloges die onlangs bij allerlei huiszoekingen werden aangetroffen. De politie gaat ervan uit ...
bron: www.ad.nl
Roelof Luinge fluit nog steeds: 'Ik stop voordat ik voor lul sta.'
Gewoon omdat hij het nog veel te mooi vindt, fluit oud-topscheidsrechter Roelof Luinge (61) nog elke week. Van amateurclub naar amateurclub, kriskras door Nederland. We namen zaterdag bij de in Eelde geboren Luinge een kijkje bij Spijkenisse tegen  ...
bron: www.dvhn.nl
Vind een juwelier in uw regio