juwelier Velsen
Juwelier in Velsen

Hangers, armbanden, bedels, horloges, diamanten en sieraden bij uw juwelier. Hieronder is een lijst van de beste juweliers in Velsen. Geniet van de mooiste ringen, armbanden, kettingen, diamanten, diamanten en edelstenen.

De sieraden van de juwelier Velsen staan altijd goed!


Sieraden: original

Sieraden: les classiques tradition ladies

Sieraden: cono lady met grijze gematteerde wijzerp

Maria red small armband cm

Zilveren sieraden: karaats rosgouden bedelhanger m

Sieraden: hemelse tuin

Combinatie ring met witte parel

Wat is een juwelier?

De juwelier is een handelaar van sieraden en juwelen. Hoewel het vaak wordt gedacht, is een juwelier niet de maker van sieraden. De goudsmid is de degene die de sieraden maakt.

Sieraden Velsen

De juwelier in Velsen verzorgt mooie sieraden van hoge kwaliteit voor liefhebbers in Velsen en omgeving. Er zijn sieraden uit voorraad, maar u kunt ook een persoonlijk sieraad op maat laten smeden door de goudsmid.

Juwelier voor regio Velsen

De meeste juweliers in Velsen verzorgen sieraden voor klanten in IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Velsen-Zuid, Velsen-Noord en Velserbroek.

Mooie sieradenmerken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Zinzi, Six, Armani, DKNY, Esprit, Guess, Police en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Velsen te verkrijgen.

 

Juwelier Velsen en sieraden in het nieuws uit Velsen

Blinkende uitstraling
   Nieuwsblad Ijmuiden SANTPOORT-NOORD ''Na 2 maanden hard bezig zijn te geweest met verbouwen, is de heropening eindelijk in zicht,'' vertelt Edwin Koedijker, een juwelier met ...
bron: nieuwsbladijmuiden.nl
Auto glijdt van de weg en botst tegen boom in Velsen-Zuid
   Haarlems Dagblad Een bestuurder is in de nacht van zaterdag op zondag met zijn auto van de weg gegleden en tegen een boom gebotst op de Minister van Houtenlaan in ...
bron: m.haarlemsdagblad.nl
Telstar-voorzitter Pieter de Waard heeft zijn tien handtekeningen bijna binnen
   Noordhollands Dagblad Algemeen directeur van Telstar Pieter de Waard heeft negen afgevaardigden achter zich die zijn kandidatuur als bondsvoorzitter voor de KNVB ondersteunen.
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
Bij boerderij Sinneveld in Santpoort-Zuid kan de vlag uit: de weg langs het spoor mag er komen
   IJmuider Courant Een laatste poging van enkele bewoners om de ontsluitingsweg langs het spoor in Santpoort-Zuid tegen te houden, is maandag in de Haarlemse rechtbank ...
bron: m.ijmuidercourant.nl
Pinksterjaarmarkt op Duin en Kruidberg
   De Jutter / De Hofgeest Santpoort – Op tweede Pinksterdag, maandag 10 juni, organiseert Landgoed Duin & Kruidberg de bekende en altijd gezellige jaarmarkt. Dit jaar staat in het ...
bron: www.jutter.nl
Vind een juwelier in uw regio