juwelier Venlo
Juwelier in Venlo

Ringen, oorbellen, bedels, horloges, diamanten, diamanten en sieraden bij uw juwelier in Venlo. Op deze pagina staat een overzicht van de beste juweliers. Geniet van de meest indrukwekkende gouden en zilveren ringen, oorbellen, bedels en edelstenen.

De juwelen van de juwelier Venlo staan altijd goed!


Lederen armband met granaat

Oorbellen: oorstekers met onyx

Sieraden: copacabana karaats witgouden bedelhanger

Sieraden: la grande classique de met diamant mm

Sieraden: luxury automaat met diamant en cosc cert

Sieraden: aquarock

Sieraden: sobe genuine leather

Mooie sieradenmerken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Six, Armani, Boccia, Breil, Danish Design, Diesel, Police, SuperTrash, Ti Sento en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Venlo te verkrijgen.

Sieraden Venlo

De juwelier in Venlo verzorgt mooie sieraden voor klanten in Venlo en omgeving. Er zijn sieraden van bekende merken uit voorraad, maar u kunt ook een uniek sieraad laten smeden door de goudsmid.

Juwelier voor regio Venlo

De meeste juweliers in Venlo verzorgen sieraden voor klanten in Arcen, Belfeld, Blerick, Tegelen, Velden en Venlo.

Speciale sieraden

Sieraden worden vaak kado gegeven. Bekende gelegenheden om een ring te geven zijn o.a. een verloving, huwelijk of bevestiging van een vriendschap.

De verlovingsring wordt gegeven bij een huwelijksaanzoek. Bij een huwelijksfeest zijn altijd trouwringen, die worden uitgewisseld bij het huwelijk. Een ring wordt vaak gezien als symbool voor de eeuwigheid.

Een ander speciaal soort sieraad is de zegelring. Een zegelring wordt meestal uitgevoerd met een gravure van het familiewapen van een familie. De zegelring wordt vaak cadeau gedaan voor de eenentwintigste verjaardag.

Juweliers in Venlo en omgeving

Juweliers in Venlo en omgeving:

 • Boermans Juwelier
  Klaasstraat 11 - Venlo
 • Brinkmans W
  St. Jansstraat 47 - Meterik
 • Bunny Juweliers
  Schoenmakersstraat 13 - Roermond
 • Cellini Juwelier
  Neerstraat 39 - Roermond
 • Custers Juwelier
  Rijksweg 55 - Reuver
 • D & D
  Markt 20 - Venlo
 • De Goudsmid Juwelier-Horloger-Diamantair
  Grootestraat 5 - Vlodrop
 • Dutch Jewelz BV
  Magnesiumstraat 23/B1 - Nederweert
 • Edelsmidje 't

 • Fantasy Jewels
  Gelrestraat 4 - Echt


Juwelier Venlo en sieraden in het nieuws uit Venlo

Juwelen buitgemaakt bij woningoverval Venlo - 1Limburg
De politie werd rond 4:15 uur gewaarschuwd. De overval werd gepleegd door meerdere daders die de woning doorzochten en er met juwelen vandoor gingen. Het is nog niet bekend in welke richting de gemaskerde mannen na de overval vertrokken.
bron: www.1limburg.nl
Ton cash gestolen bij 'laffe' overval in Venlo
Ton cash gestolen bij 'laffe' overval in Venlo . Bij een woningoverval in Venlo zondagochtend zijn niet alleen sieraden geroofd, maar ook 120.000 euro aan contant geld. Dat zegt Mia Geerlings, die werd overvallen door gemaskerde en gewapende mannen,  ...
bron: www.bndestem.nl
Venlo krijgt kabelbaan over de Maas
Venlo krijgt een kabelbaan over de Maas. Deze kabelbaan gaat een voormalig kazerneterrein verbinden met de Venlose binnenstad. De plannen zijn donderdagavond gepresenteerd aan de gemeenteraad die eind juni een beslissing neemt. redactie  ...
bron: www.gelderlander.nl
Gemakkelijk heeft ze het niet altijd gehad, maar dat heeft haar er nooit van ...
Corryanne ontdekte haar nieuwe passie, die begon met sieraden maken van paardenhaar, maar is uitgegroeid tot een eigen bedrijf dat naast sieraden ook andere accessoires maakt van allerlei materialen. Trots vertelt ze: “Inmiddels heb ik al opdrachten in ...
bron: www.hallohorstaandemaas.nl
Banketbakker Venlo wordt Hofleverancier
De banketbakkerij is de zesde onderneming in de gemeente Venlo die de titel Hofleverancier mag voeren. De anderen zijn: firma Pasch, Juwelier wed. Aug. Boermans, Bakkerij In 't Soete Huis, Firma Van Enckevort, Foto Kino Linders. Nieuwe Hofleverancier  ...
bron: l1.nl
Vind een juwelier in uw regio