juwelier Westland
Sieraden in Westland

Hangers, armbanden, bedels, diamanten, diamanten en sieraden bij uw juwelier in Westland. Op sieraden juwelier staat een overzicht van de beste juweliers en sieraden. Geniet van de meest indrukwekkende ringen, armbanden, colliers, diamanten, diamanten en edelstenen.

De sieraden van de juwelier Westland laten je stralen!


Sieraden: zilveren bedel met emaille

Sieraden: horloge velvet

Sieraden: horloge velvet

Sieraden: zilveren bedel

Geelgouden combinatiering met zirkonia

Sieraden: le locle automaat

Oorbellen: oorstekers met witte parel en zirkonia

Sieraden Westland

De juwelier in Westland verzorgt prachtige sieraden van hoge kwaliteit voor klanten in Westland en omgeving. Er zijn sieraden uit voorraad, maar u kunt ook een uniek sieraad op maat laten smeden door de edelsmid.

Bekende sieradenmerken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Six, Boccia, Danish Design, Diesel, Esprit, Fossil, Guess, Police, SuperTrash en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Westland te verkrijgen.

Juwelier voor regio Westland

De meeste juweliers in Westland verzorgen sieraden voor klanten in De Lier, 's-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen.

Speciale gelegenheden

Sieraden worden vaak cadeau aangeboden bij een speciale gelegenheid. Bekende gelegenheden om een ring te geven zijn o.a. een verloving, huwelijk of bevestiging van een vriendschap.

Bij een huwelijksfeest zijn altijd trouwringen, die worden uitgewisseld bij het huwelijk. Een ring wordt vaak gezien als symbool voor de eeuwigheid.

Een ander speciaal soort sieraad is de zegelring. Een zegelring wordt meestal uitgevoerd met een gravure van het familiewapen van een familie. De zegelring wordt vaak cadeau gegeven voor de 21-ste verjaardag.

Juweliers in Westland en omgeving

Juweliers in Westland en omgeving:

  • Juwelier Bakker Roel & Sandra


Juwelier Westland en sieraden in het nieuws uit Westland

Inbraak bij Eljero Elia: Sieraden, horloges en sneakers gestolen
In het huis van Eljero Elia in Den Haag is tijdens zijn vakantie ingebroken. De daders namen tal van horloges, sieraden en zelfs sneakers mee. Op Facebook heeft de voetballer een oproep geplaatst: 'Als je iets hebt gehoord of aangeboden gekregen, koop  ...
bron: www.ad.nl
Juwelier Amstelveen zette overval mogelijk in scène
De gearresteerde juwelier , telg van de familie die het diamantbedrijf al sinds 1904 uitbaat, leek kort na de overval op 9 november vooral slachtoffer van een heel ernstig misdrijf: hij zou onderweg naar huis door een man op straat zijn gemaand te stoppen.
bron: www.ad.nl
Wereldberoemd in Westland
Van wieg tot grafKubala was wereldberoemd in het Westland . De bekende glaszetter had een stem die ...
bron: www.ad.nl
Vaak giftige metalen in Nederlandse sieraden
Verkochte sieraden in Nederland voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. In ruim een vijfde (24 van de 113) van de onderzochte kettingen en oorbellen zit te veel cadmium, lood of nikkel, concludeert de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA)  ...
bron: www.ad.nl
Nieuw in het Westland: Guapa Teens
Om een fashion outfit compleet te maken, hebben wij ook vele bijpassende sieraden en accessoires, en zelfs een collectie schoenen. Daarnaast kunt u bij Guapa Teens ook terecht voor leuke cadeaus. Zo hebben wij echte musthaves waar zelfs niet alleen  ...
bron: www.hethelewestland.nl
Vind een juwelier in uw regio