juwelier Zoetermeer
Sieraden in Zoetermeer

Gouden ringen, armbanden, kettingen, horloges, diamanten en sieraden bij uw juwelier. Hier is een overzicht van de betere juweliers in Zoetermeer. Geniet van de mooiste gouden en zilveren ringen, armbanden, kettingen, horloges, diamanten, diamanten en edelstenen.

De juwelen van de juwelier Zoetermeer - de mooiste van Nederland!


Sieraden: special addition hanger

Sieraden: zilveren hanger met zirkonia

Evolution volont groeibriljant oorsieraden x , car

Sieraden: k rosgouden hangerbedel met tijgeroog

Armband

Sieraden: pr

Sieraden: balletschoenen

Juwelier - wat is het?

Een juwelier is een handelaar van juwelen. In tegenstelling tot een algemene veronderstelling, is een juwelier zelden de maker van sieraden, maar uitsluitend verkoper ervan. De edelsmid is de degene die de sieraden smeedt.

Bekende merken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Six, Armani, Breil, Diesel, DKNY, Esprit, Fossil en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Zoetermeer te verkrijgen.

Sieraden Zoetermeer

De juwelier in Zoetermeer verzorgt prachtige sieraden van hoge kwaliteit voor liefhebbers in Zoetermeer en omgeving. Er zijn sieraden uit voorraad, maar u kunt ook een persoonlijk sieraad op maat laten maken door de edelsmid.

Juweliers in Zoetermeer en omgeving

Juweliers in Zoetermeer en omgeving:

  • Juweliersbedrijf Dreese BV

  • Vuyk Juwelier Goudsmid Horloger


Juwelier Zoetermeer en sieraden in het nieuws uit Zoetermeer

Jeugddetentie geëist voor overval met vastbinden 7-jarig meisje
Het Openbaar Ministerie heeft tegen drie tieners jeugddetentie en de zogenoemde PIJ-maatregel (Plaatsing in een Inrichting voor Jeugdigen) geëist voor een extreem gewelddadige woningoverval in de wijk Oosterheem in Zoetermeer begin dit jaar.
bron: www.ad.nl
Verbijstering over juwelier die eigen miljoenenroof in scène zette
NepovervalFamilieleden en collega's van de Amstelveense juwelenhandelaar Mischa van G. (50) zijn met stomheid geslagen. De eigenaar van Diamond Point in de Bijenkorf is gearresteerd op verdenking van het in scène zetten van zijn eigen miljoenenroof  ...
bron: www.ad.nl
Jonge daders overval Zoetermeer berecht: Jeugd-TBS en detentie
De buit bestond uit veel geld, sieraden en horloges. Donderdag werden de drie jonge daders veroordeeld door de kinderstrafkamer van de Haagse rechtbank. De jongste veroordeelde (17) is VWO-scholier en tandartszoon. Hij kreeg net als de 18-jarige  ...
bron: www.omroepwest.nl
Juwelier van de onderwereld
...
bron: www.ad.nl
Overval op supermarktketen Lidl Titus Brandsmahove Zoetermeer
Zoetermeer – Vrijdagavond 24 maart heeft er een overval plaatsgevonden op supermarktketen Lidl aan de Titus Brandsmahove in Zoetermeer . Toen de politie ter plaatse kwam zijn ze gelijk een klopjacht geopend naar de verdachte van de overval.
bron: nieuwsopbeeld.nl
Vind een juwelier in uw regio