juwelier Deventer
Sieraden Deventer

Juwelen, oorbellen, bedels, horloges en sieraden bij uw juwelier in Deventer. Op deze pagina is een lijst van de beste juweliers in Deventer. Geniet van de mooiste gouden en zilveren ringen, oorbellen, colliers, horloges, diamanten en edelstenen.

De juwelen van de juwelier Deventer - de mooiste van Nederland!


Miss spring armband little snow bicolor met diaman

Zilveren zilver vergulde slavenarmband ros python

Zilveren sieraden: swarovski caballito zilver medi

Sieraden: case cover grijs titanium voor horloge m

Armband wings ametist rose

Zilveren ring met zirkonia maat

Sieraden: copacabana karaats rosgouden hanger met

Mooie merken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Zinzi, Six, Armani, Boccia, Breil, Fossil, Guess, Police, SuperTrash, Tov en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Deventer te verkrijgen.

De juwelier

De juwelier is een verhandelaar van sieraden en juwelen. In tegenstelling tot een algemene aanname, is een juwelier niet de maker van sieraden. Soms wordt het beroep van juwelier evenwel gecombineerd met edelsmid. De edelsmid is de degene die de sieraden smeedt.

Juwelier voor regio Deventer

De meeste juweliers in Deventer verzorgen sieraden voor klanten in Colmschate en Deventer.

Speciale sieraden

Sieraden worden vaak als kado aangeboden. Bekende gelegenheden om een ring te geven zijn o.a. een verloving, huwelijk of bevestiging van een vriendschap.

De verlovingsring wordt gegeven bij een huwelijksaanzoek. Bij een huwelijksfeest zijn altijd trouwringen, die worden uitgewisseld bij het huwelijk.

Een ander speciaal soort sieraad is de zegelring. De zegelring werd vroeger gebruikt voor het verzegelen van brieven. De zegelring wordt vaak cadeau gegeven voor de 21-ste verjaardag.

Juweliers in Deventer en omgeving

Juweliers in Deventer en omgeving:

  • Maaskant Juweliers


Juwelier Deventer en sieraden in het nieuws uit Deventer

Vind een juwelier in uw regio