juwelier Purmerend
Sieraden in Purmerend

Ringen, oorbellen, colliers en sieraden bij uw juwelier. Hieronder vind u een overzicht van de betere juweliers en sieraden. Geniet van de meest indrukwekkende ringen, armbanden, kettingen, horloges, diamanten, diamanten en edelstenen.

De sieraden van de juwelier Purmerend staan altijd goed!


Sieraden: copacabana karaats witgouden bedelhanger

Sieraden: masterpiece roue carre seconde

Sieraden: case cover blauw python leder voor horlo

Sieraden: le locle automaat

Sieraden: lighthouse met rood emaille

Ketting: lederen collier

Sieraden: ladies trend

Origineel cadeau

Sieraden worden vaak kado gegeven. Bekende gelegenheden om een sieraad te geven zijn o.a. een verloving, huwelijk of bevestiging van een vriendschap.

De verlovingsring wordt gegeven bij een huwelijksaanzoek. Bij een huwelijksfeest zijn altijd trouwringen, die worden uitgewisseld bij het huwelijk. Een ring wordt vaak gezien als symbool voor de eeuwigheid vanwege haar cirkelvorm.

Een ander speciaal soort sieraad is de zegelring. De zegelring werd vroeger gebruikt voor het verzegelen van brieven. De zegelring wordt vaak cadeau gedaan voor de 21-ste verjaardag.

Wat is een juwelier?

De juwelier is een verhandelaar van sieraden en juwelen. In tegenstelling tot een algemene veronderstelling, is een juwelier niet altijd de maker van sieraden, maar uitsluitend verkoper. Soms wordt het beroep van juwelier evenwel gecombineerd met edelsmid. De edelsmid maakt de sieraden.

Populaire sieradenmerken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Zinzi, Six, Boccia, Diesel, DKNY, Guess, Police, SuperTrash en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Purmerend te verkrijgen.

 

Juwelier Purmerend en sieraden in het nieuws uit Purmerend

Juwelier in Purmerend doelwit van plofkraak, omwonenden ...
   Telegraaf.nl
bron: news.google.com
Nieuws Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend en Waterland
   Nieuws Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend en Waterland
bron: news.google.com
Vind een juwelier in uw regio