juwelier Sittard-Geleen
Sieraden Sittard-Geleen

Gouden ringen, oorbellen, colliers, diamanten en sieraden bij uw juwelier in Sittard-Geleen. Op sieraden juwelier is een overzicht van de betere juweliers en sieraden. Geniet van de meest indrukwekkende zilveren ringen, oorbellen, bedels, horloges, diamanten, diamanten en edelstenen.

De sieraden van de juwelier Sittard-Geleen - de mooiste van Nederland!


Bedelarmband met zilveren sluiting

Gouden miss spring armband little anchor geelgoud

Gouden miss spring armband tiny anchor geelgoud cm

Gouden armband rome klaver geelgoud

Zilveren sieraden: munt shiny zilver del mundo new

Sieraden: jazzmaster cushion auto

Sieraden: thomas sabo sweet diamond hanger

Juwelier - wat is het?

Een juwelier is een verhandelaar van juwelen. Hoewel het vaak wordt gedacht, is een juwelier zelden de maker van sieraden. De edelsmid is de degene die de sieraden maakt.

Sieraad cadeau

Sieraden worden vaak als cadeau gegeven bij een bijzondere gelegenheid. Bekende gelegenheden om een sieraad te geven zijn o.a. een verloving, huwelijk of bevestiging van een vriendschap.

Bij een huwelijksfeest zijn altijd trouwringen, die worden uitgewisseld bij het huwelijk. Een ring wordt vaak gezien als symbool voor de eeuwigheid. Het ultieme liefdessymbool.

Juwelier voor regio Sittard-Geleen

De meeste juweliers in Sittard-Geleen verzorgen sieraden voor klanten in Born, Geleen, Guttecoven, Munstergeleen en Sittard.

Populaire merken

Bekende sieraden merken zijn o.a. Zinzi, Six, Armani, Boccia, Breil, Danish Design, Diesel, Esprit, Fossil, Police, SuperTrash en Swarovski sieraden. De meest bekende merken zijn ook bij de juwelier in Sittard-Geleen te verkrijgen.

 

Juwelier Sittard-Geleen en sieraden in het nieuws uit Sittard-Geleen

Vind een juwelier in uw regio